Індивідуальне консультування та навчання QuickBooks українською мовою

Навчання QuickBooks Online в Україні

QuickBooks - це бухгалтерська програма англійською мовою і всі налаштування зроблені для іноземних компаній. Є різні версії QuickBooks: з податком з продажів і US GAAP для США, і версії з ПДВ та МСФЗ, розроблені для Євросоюзу, зокрема - для Великобританії; також існують різні версії щодо функціональності. Недостатньо просто купити QuickBooks, в будь-якому випадку, потрібно адаптація і професійне налаштування QuickBooks для практичного використання в Україні. З самого початку використання необхідно обрати таку версію QuickBooks і здійснити такі налаштування програми з урахуванням виду діяльності компанії, які дозволять отримати максимальний ефект від цього безсумнівно найкращого рішення для малих і середніх компаній для управлінського та бухгалтерського обліку, і формування фінансової звітності відповідно до US GAAP або МСФЗ.

Наші семінари, тренінги та навчання по використанню QuickBooks можуть бути адаптовані відповідно до потреб діяльності Вашої компанії і бути досить гнучкими, щоб відповідати практичним щоденним потребам Вашого бізнесу.



Ми вважаємо, що практичний досвід нашої бухгалтерської компанії дозволяє нам навчати застосуванню більшості можливостей QuickBooks. На жаль, частину можливостей QuickBooks в Україні використовувати не уявляється можливим. Слід зазначити, що навчання і консультації проводять бухгалтери, які володіють українською і щодня використовують QuickBooks в практичній діяльності.

Крім індивідуальних тренінгів, семінарів, курсів та навчання по QuickBooks Online, наші фахівці доступні для вас в той час, коли Ви зіткнетеся з непередбаченими запитаннями з серії «А як практично зробити ...». 

Ви завжди можете зв'язатися з нами по телефону або електронній пошті. Якщо Вам необхідна термінова допомога, ми можемо використовувати Інтернет для віддаленого доступу до комп'ютера і бази даних QuickBooks, виключаючи витрати зайвого часу на поїздки.

Дізнатися більше Ви можете на нашому сайті за адресою: www.accounting-ukraine.kiev.ua


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Nitter - надійна підтримка Twitter

Payroll Outsourcing Services in Ukraine

Company Registration Services in Ukraine