Розрахунок заробітної плати та кадровий облік у м.Київ

Units Consulting Ltd. (Ukraine)

Нарахування зарплати в Україні


Розрахунок заробітної плати не є щоденною потребою, і утримувати в штаті компанії висококваліфікований в цій галузі персонал, як правило, економічно недоцільно. При покладенні цієї функції на головного бухгалтера слід враховувати, що облік та нарахування  заробітної плати в Україні - це дуже трудомістка робота, що вимагає значних витрат часу.

Саме тому, передача розрахунку заробітної плати в аутсорсинг досвідченим бухгалтерам надає компаніям ряд переваг від дотримання конфіденційності до гарантій точності та своєчасності управлінської та обов'язкової звітності.

ТОВ АФ "Юнітс Консалтинг Лтд." (Київ) надає послуги з розрахунку заробітної плати як для компанії в цілому, так і виключно для керівників компаній, у яких розрахунок заробітної плати, премій і бонусів складніше і вимагає максимального рівня конфіденційності.



Не менш складним є ведення кадрового обліку. Ведення кадрового діловодства на підприємстві в Україні являє собою трудомісткий і тривалий процес, при якому необхідно постійно враховувати нюанси Кодексу законів про працю України, трудового законодавства та нормативних актів, пов'язаних з кадровим обліком, і постійно відстежувати законодавчі зміни.

Саме тому, крім послуг з розрахунку заробітної плати, ми надаємо послуги в галузі кадрового обліку, а саме:

- ведення кадрового діловодства, включаючи оформлення всіх необхідних кадрових документів;
- послуги з налаштування і впровадження системи обліку робочого часу для офісів компаній і фірм;
- консультування компанії з усіх питань, що відносяться до кадрової роботи.

Щоб дізнатися більше про професійні послуги, які надає наша бухгалтерська фірма, заходьте на наш веб-сайт за адресою: www.accounting-ukraine.kiev.ua/poslugi/.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Nitter - надійна підтримка Twitter

Payroll Outsourcing Services in Ukraine

Company Registration Services in Ukraine