Професійні бухгалтерські послуги у Києві

Бухгалтерські послуги


В ТОВ АФ «Юнітс Консалтинг Лтд.» ми знаємо, що перед кожним нашим клієнтом стоять унікальні завдання, і можемо запропонувати професійні бухгалтерські послуги, які повністю відповідають потребам Вашої компанії.

Ми впевнені, що наш багаторічний практичний досвід, пов'язаний з різними галузями і видами діяльності, налагоджена система контролю якості послуг та реалізація політики фірми, розуміння проблем компанії і реальностей ведення бізнесу в Україні дозволять знайти інноваційні та ефективні рішення, які реально сприятимуть розвитку вашого бізнесу.

Бухгалтерське обслуговування в ТОВ «Юнітс Консалтинг Лтд.» (Київ) - це значно більше, ніж просто послуги бухгалтера або аутсорсинг функцій головного бухгалтера (бухгалтерії). Наш підхід при бухгалтерському обслуговуванні включає практичну та своєчасну допомогу керівництву компанії у вирішенні щоденних завдань, пов'язаних з оптимізацією бізнес-процесів, впровадженням інноваційних технологій, оцінкою і підвищенням ефективності компанії.


Наша бухгалтерська компанія є незалежним членом IAPA - International Association of Professional Accountants (Міжнародної Асоціації Професійних Бухгалтерів), провідної глобальної асоціації незалежних аудиторських, бухгалтерських та консалтингових фірм. Це означає, що ми можемо спиратися не тільки на наш власний український досвід у бізнесі, але і на міжнародний об'єднаний багаторічний досвід інших членів міжнародної асоціації IAPA. Це також означає, що ви можете користуватися підтримкою компанії міжнародного рівня, при цьому отримуючи сфокусовані, персоналізовані послуги незалежної локальної бухгалтерської фірми.

Для іноземних представництв фірм та міжнародних організацій, дочірніх компаній в Україні (у формі ТОВ, ДП, ПрАТ) та неурядових організацій бухгалтерське обслуговування в професійній бухгалтерській фірмі гарантує своєчасну і якісну фінансову і управлінську звітність відповідно до корпоративних вимог, ведення бухгалтерського обліку Quickbooks Online, Xero чи в корпоративній бухгалтерській системі в розрізі кост - центрів, покупців і постачальників, кожного найменування товару, за потреби - експорт українських бухгалтерських даних в корпоративну систему, контроль бюджету (план - факт) на будь-яку дату, ефективну комунікацію англійською мовою і взаємодію з материнською компанією по всіх фінансових, бухгалтерських та податкових питаннях, ведення всіх записів англійською мовою в бухгалтерській системі з інтерфейсом англійською з наданням віддаленого доступу персоналу головного офісу / материнської компанії («Бухгалтерія Онлайн»), імплементацію корпоративних стандартів і політик в області інформаційної безпеки та конфіденційності на всі комунікації і засоби передачі та обробки інформації, ефективну підтримку в податкових органах.

Ми віримо, що тільки успіх наших клієнтів веде до нашого власному успіху.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Nitter - надійна підтримка Twitter

Payroll Outsourcing Services in Ukraine

Company Registration Services in Ukraine